Rămâi conectat

Curier Județean

28 mai: Concursul de matematică ”Profesor Ioan Mariș”, la Cugir. Elevii din Alba se pot înscrie până în 27 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

concurs matematica ion marisSub genericul M=T+E+E+E+…(Matematica =Teorie +Exercițiu+Exercițiu+Exercițiu+…), Asociația pentru Știință și Progres ,, Pitagora’’, în parteneriat cu Colegiul Național ,,David Prodan” Cugir, organizează în data de 28 mai, a.c, începând cu ora 10.00, cea de-a VII-a ediție a concursului de matematică susținut în memoria reputatului profesor de matematică și diriginte  Ioan Mariș.

Potrivit organizatorilor, la concurs poate participa orice elev din județul Alba și nu numai, care se înscrie până pe data de 27 mai 2016, ora 14.00, la sediul Colegiului Național ,,David Prodan’’, de luni și până vineri, între orele 07.00-15.00. De precizat că fiecare elev se poate înscrie doar pentru anul în care este înmatriculat.

Premiile vor fi următoarele: premiul I=300 Ron, premiul II=200 Ron, Premiul III=100 Ron. Premiile I, II și III se acordă pentru fiecare an de studiu (IX, X, XI, XII). Acestea vor fi înmânate concurenților, într-un cadru festiv, în cursul lunii iunie a.c. După cum ne relatau  organizatorii, scopul concursului, care a luat startul în 2010, este acela de a dezvolta la elevi dragostea față de matematică, față de școală și știință în general, de a dezvolta competiția.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea