Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea.

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății, amintindu-ne de Mântuitorul care a murit pe cruce pentru noi. În același timp, Paștele este o Sărbătoare a bucuriei, în care oamenii se întâlnesc și familiile se reunesc în jurul unei mese îmbelșugate.

Citește și: MESAJE de PASTE. Cele mai calde URĂRI pe care le puteţi trimite familiei, colegilor, prietenilor şi tuturor celor apropiaţi

Din păcate, nu se poate spune lucrul acesta și pentru mulți dintre semenii noștri care trăiesc în sărăcie și în multe lipsuri. Printre ei se află și 16 familii din Cugir, Vinerea și Săliștea. Moto Iepurașul și colegii săi de la ”Lupii Sigidavei” vor aduce bucurie celor 36 de copii care așteaptă cu sufletul la gură darurile de la urecheatul de Paște.

”Au rămas mai puțin de 4 săptămâni până la Paștele Ortodox. Noi Lupii, vă îndemnăm să participați la o nouă acțiune umanitară sub denumirea de „Moto Iepurașul”.

Darurile vor fi împărțite în data de 28 aprilie când motocicliștii implicați în activitate vor pleca cu pachetele spre familiile nevoiașe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru doi elevi de la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia: Faza națională la Olimpiada Tehnologii și concursul „Made for Europe”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru doi elevi de la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia: Faza națională la Olimpiada Tehnologii și concursul „Made for Europe” Doi elevi ai Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia au reușit performanțe remarcabile. Dorothea Dumitraș, locul III la Concursul Național „Made for Europe” și Iulian Ștefan Groza, mențiune la Olimpiada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea