Rămâi conectat

Curier Județean

27-28 noiembrie:Festivalul Naţional Studenţesc „Serbările Unirii” la Alba Iulia – spectacole de divertisment, prezentare de modă, dansuri şi concert Goodday

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 27-28 noiembrie 2013, la Alba Iulia va avea loc cea de-a XXII-a ediţe a Festivalului Naţional Studenţesc  “Serbările Unirii”, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor. Spectacole de divertisment,  de dansuri, prezentare de modă şi un concert marca Goodday sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatori.

Festivalul „Serbările Unirii” va începe miercuri, 27 noiembrie 2013, la ora 19.00, cu un spectacol umoristic pus în scenă de grupul albaiulian de teatru Skepsis,  în sala mare a Casei de Cultură a Studenţilor.

Joi, 28 noiembrie 2013, ora 19.00, la Pub 13, albaiulienii vor putea lua parte un spectacol de divertisment cu Ruben Ciungan, Paul Tomuş (muzică uşoară), Flaviu’s Crew (dans), Estera, Andrei şi Osvath Kinga – Kriszina (dans sportiv şi de societate) şi Apulum Girls (modă). În aceeaşi seară se vor prezenta creaţiile vestimentare ale  Ioanei Sabău.

Surpriza serii va fi concertul trupei Goodday, care va încânta publicul cu melodii din repertoriul românesc şi internaţional pentru toate gusturile. Buna dispoziţie va fi asigurată la After Party de DJ M”Livio.  Intrarea este liberă în ambele zile de festival.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea