Rămâi conectat

Ştirea zilei

25 octombrie | Ziua Armatei Române sărbătorită la Alba Iulia. Depuneri de coroane și ceremonial religios la Cimitirul Eroilor. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 octombrie | Ziua Armatei Române sărbătorită la Alba Iulia. Depuneri de coroane și ceremonial religios la Cimitirul Eroilor. PROGRAMUL

În fiecare an, la data de 25 octombrie, în România se sărbătorește Ziua Armatei Române. Cu această ocazie, Prefectura Alba organizează, miercuri, cu începere de la ora 12:30, un ceremonial la Cimitirul Eroilor din Alba Iulia.

Programul activităţilor:

12.10 – 12.30 Primirea invitaților și ocuparea locului în dispozitiv;
12.30 – 12.32 Intonarea Imnului Național al României;
12.32 – 12.40 Oficierea serviciului religios;
12.40 – 12.45 Depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori;
12.45 – 12.55 Deplasarea în Piața Cetății;
12.45 – 13.00 Primirea invitaților în Piața Cetății și ocuparea locului în dispozitiv;
13.00 – 13.05 Intonarea imnului Național al României;
13.05 – 13.10 Rugăciunea de binecuvântare;
13.10 – 13.20 Alocuțiuni referitoare la semnificația Zilei Armatei Române;
13.20 -14.10 Exercițiu demonstrativ și spectacol artistic realizate de elevii Colegiului Militar Național ”Mihai Viteazu” Alba Iulia și Fanfara Centrului de Cultură ”Augustin Bena”;
14.10 – 15.00 Vizitarea standurilor de promovare a carierei militare.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Reabilitarea energetică a Primăriei Cergău Mare: Licitația de aproape 500.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reabilitarea energetică a Primăriei Cergău Mare: Licitația de aproape 500.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria comunei Cergău a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări în cadrul proiectului „Reabilitarea termică și eficientizare energetică clădire administrativă Cergău Mare, județul Alba”. Valoarea totală estimată a contractului este de 472.203,98 de lei.

Obiectivul general al proiectului este: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intraregional și intra-județean.

Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Obiectivul este renovarea energetică moderată a clădirilor publice, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Investiția finanțează renovarea moderată a clădirilor publice eligibile.

Renovarea va conduce la o reducere cu 30% a necesarului de energie primară, demonstrată prin studiul de audit energetic elaborat în faza de proiectare și certificatul de performanță energetică realizat la finalizarea investiției.

Obiectivul specific al proiectului: Obiectivul este renovarea energetică moderată a clădirii administrative din Cergau, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local.

Lucrarile constau în principal în:

– Lucrari de izolare termica a fatadei
– Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electirce si/sau termice pentru consumul propriu, utilizarea resurselor regenerabile de energie
– Lucrari de instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare si/sau ventilatie mecanica
– Alte lucrari care conduc la eficientizarea energetica a cladirii

Atribuirea contractului de lucrări având ca obiect “Achizitie lucrari pentru realizarea obiectivului de investitie “REABILITAREA TERMICA SI EFICIENTIZARE ENERGETICA CLADIRE ADMINISTRATIVA CERGAU MARE, JUD ALBA ” proiect finantat prin Planul national de redresare și reziliență în cadrul apelurilor de proiecte PNRR/2022/C10, componenta 10 — Fondul local.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Articole Similare