25 aprilie 2020: Concursul interjudețean de matematică „Memorialul Ioan Mariș”, ediția a XI-a, la Cugir și pentru prima dată la Universitatea de Vest Timișoara

Sub genericul ,,Matematica=Teorie+Exercițiu+Exercițiu+Exercițiu ….” , în data de 25 aprilie 2020, începând cu ora 11.00 se va desfășura la Cugir ediția a XI-a a concursului interjudețean de matematică „Memorialul Ioan Mariș”.

Concursul va avea loc doar în două locații, Universitatea de Vest Timișoara și Liceul Teoretic ,,David Prodan” Cugir. Cu această ocazie, elevii claselor a XI-a și a XII-a pot participa la concursul de matematică, ediția a VI-a, organizat de Facultatea de Matematică și Informatică din Timișoara.

ELIT

Elevii claselor a IX-a și a X-a se pot înscrie la sediul liceului cugirean până la data de 23. 04. 2020, ora 14.00, prin completarea formularului de pe afiș, iar cei din clasele a XI-a și a XII-a până la data de 16.04, ora 24.00 conform formularului.

Profesorul Ioan Mariş a ocupat funcţia de director al Colegiului Naţional „David Prodan” timp de 17 ani, începând cu anul 1980 până în 1997, după care a rămas profesor de matematică în cadrul instituţiei de învăţământ.

O perioadă de 5 ani a petrecut-o departe de ţară, în Maroc. A fost şi metodist la Casa corpului didactic Alba Iulia şi coordonator de lucrări pentru candidaţii la gradul didactic I. Foştii elevi îşi amintesc de dascălul lor ca un om sever, din punct de vedere profesional, însă apropiat de tinerii pe care-i instruia şi aprecia.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...