Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

24-26 februarie| Orașul Mirilor – Târgul de Nunți din Alba Mall: Rochii de mireasă, costume, aranjamente și decorațiuni pentru viitorii miri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sezonul de nunți 2023 începe în Alba Mall! Orașul Mirilor – Târgul de Nunți are loc în periaoda 24-26 februarie 2023, unde viitori miri găsesc tot ce au nevoie pentru cea mai specială zi din viața lor.

”Tu mai ai de găsit așa… mirele… sau… mireasa ta. În rest ai TOTUL inclus, la: ORAȘUL MIRILOR – Târgul de Nunți din Alba Mall.

Sezonul de nunți 2023 începe în Alba Mall: de la restaurante la limuzine, de la rochii la fracuri, de la apă la șampanie, de la prăjituri la fantezii culinare, de la filmări la poze și de la sunet la lumini și artificii, ai totul inclus, la cel mai important târg de nunți al sezonului: Orașul Mirilor. Alba Mall: weddings mall inclusive”., au transmis organizatorii.

La târgul de nunți din Alba Mall tinerii care plănuiesc să își unească destinele găsesc tot ce au nevoie pentru o nuntă de vis. De la rochii de mireasă și costume pentru miri, la pachete audio-video pentru imortalizarea celor mai frumoase momente, viitorii însurăței pot alege ce li se potrivește din multitudinea de oferte.

Nu pot lipsi de la un asemenea eveniment nici decorațiunile, aranjamentele florale și bine-nțeles prăjiturile și candy bar-urile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului Pe 11-12 mai 2024, are loc, la Alba Iulia, Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, ediția a XII-a Casa de Cultură a Studenţilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea