Rămâi conectat

Actualitate

2158 de aiudeni primesc subvenţii la încălzire în această iarnă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Până în 20 noiembrie, 2022 aiudeni au depus cerere pentru acordarea subvenţiei la încălzire pentru sezonul rece 2011-2012, iar Serviciul Public de Asistenţă Socială a soluţionat toate solicitările primite, a elaborat dispoziţiile de acordare/respingere, precum şi situaţia centralizatoare şi raportarea statistică, documente ce au fost transmise Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale Alba la începutul lunii decembrie. Pentru încălzirea cu gaze naturale, au solicitat acordarea subvenţiei 1427 de persoane, 13 solicitări fiind respinse din cauza nerespectării condiţiilor impuse de lege. În ceea ce priveşte ajutorul pentru încălzirea cu lemne, acesta a fost solicitat de 595 de persoane, dintre care doar 3 nu au primit subvenţie, din cauza faptului că nu s-au încadrat în aceleaşi condiţii prevăzute de normele legale în vigoare.
Celor 2006 aiudeni cărora le-au fost aprobate solicitările privind acordarea subvenţiei la încălzire li se adaugă 152 de beneficiari ai venitului minim garantat, ce au primit integral ajutorul de încălzire pentru perioada noiembrie 2011-martie 2012, în sumă totală de 290 de lei.
Potrivit legislaţiei în vigoare, familiile sau persoanele singure al căror venit lunar nu depăşeşte 615 lei şi care nu deţin în proprietate bunurile prevăzute de lege ce conduc la excluderea de la plata subvenţiei pot să îşi depună în continuare cererile pentru acordarea ajutorului la încălzire, însoţite de celelalte acte necesare, la Serviciul Public de Asistenţă Socială Aiud.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea