Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

21-22 martie 2020, Sărbătoarea Mierii la Blaj, cel mai mare târg apicol din România a ajuns la a 13-a ediție

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

21-22 martie 2020, ”Sărbătoarea Mierii” la Blaj, cel mai mare târg apicol din România a ajuns la a 13-a ediție

Reprezentanții societății Apidava, membri fondatori ai unui eveniment fenomen, respectiv Sărbătoarea Mierii de la Blaj, au anunțat datele la care va avea loc ediția din acest an, cea de-a 13-a. Astfel, în zilele de 21 și 22 martie ale acestui an, „Mica Romă“ devine, din nou, polul dulce al României și nu numai, faima acestei manifestări aducând la Blaj specialiști de pe tot mapamondul, din domeniul apiculturii.

„Această manifestare a luat o amploare deosebită în ultimii ani, devenind un punct de referință pentru oamenii de business din domeniu – procesatori, exportatori și importatori de miere, dar și pentru apicultorii profesioniști, membri ai unor asociații apicole, interesați de noutățile în domeniul utilajelor și echipamentelor moderne, de ultimă generație, pentru extracția și ambalarea mierii, produse expuse în cadrul târgului de producători de profil din diverse țări: Polonia, Ungaria, Serbia, Slovacia, Turcia, Grecia, Italia.”, transmite Victor Mateș, manager Apidava, citat de blajinfo.ro

Cel mai mare târg apicol din România se va ține în același loc ca și în anii trecuți, respectiv în Piața 1848 din Blaj și va include atât un târg de miere și produse apicole, cât și conferințe pe teme de apicultură și spectacole artistice.

Ediția a XIII-a a Sărbătorii Mierii de la Blaj este organizată de Apidava, Primăria municipiului Blaj, Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură „Augustin Bena“.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea