Rămâi conectat

Curier Județean

2 septembrie 2023: Sărbătoarea „Belșug Teiușan” a ajuns la ediția a X-a. Expoziție cu vânzare în Piața Agroalimentară

Ziarul Unirea

Publicat

în

2 septembrie 2023: Sărbătoarea „Belșug Teiușan” a ajuns la ediția a X-a. Expoziție cu vânzare în Piața Agroalimentară

În data de 2 septembrie 2023 se va desfășura, în orașul Teiuș, evenimentul „Belșug Teiușan”. Sărbătoarea toamnei a ajuns în acest an la ediția a X-a.

Începând cu ora 8.00, în Piața Agroalimentară din Teiuș va avea loc deschiderea expoziției cu vânzare, promovată și susținută de către producătorii locali, într-o ambianță deosebită, creată special pentru acest eveniment.

„Primăria și Consiliul Local Teiuș organizează în data de 2 septembrie 2023, sărbătoarea „Belșug Teiușean”, ediția a X-a .începând cu ora 8:00, în Piața Agroalimentară din oraș, va avea loc, într-o ambianță deosebită, deschiderea expoziției cu vânzare, promovată și susținută de către producătorii noștri locali, pregătită special pentru acest eveniment, așteptat cu mult entuziasm an de an. Va așteptăm cu drag alături de noi!”, au transmis reprezentanții primăriei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc” Într-un domeniu tradițional dominat de bărbați, Tania Stanca, o tânără de 27 de ani, își face loc cu succes ca șofer de taxi în Alba Iulia. Tania este șofer de taxi de 1 an în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea