Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

18-19  mai: Sărbătoarea narciselor 2024, la Negrileasa, județul Alba, un colț de rai din Apuseni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

18-19  mai: Sărbătoarea narciselor 2024, la Negrileasa, județul Alba, un colț de rai din Apuseni!

„Serbarea Narciselor” de la Negrileasava avea loc în 2024 în zilele de 18 – 19 mai, iar organizatorii promit un program cel puțin la nivelul anilor trecuți.

Poiana Negrileasa din comuna Bucium, declarată monument al naturii, găzduiește și în 2024 „Serbarea Narciselor”, una dintre cele mai vechi sărbători din ţara noastră.

Citește și: CALENDARUL evenimentelor 2024 în județul ALBA. Când vor avea loc Târgul de Fete, Ziua Rozelor, Târgul Apulum Agraria și alte spectacole și concerte

Locuitorii din zona Munţilor Apuseni, dar şi din diverse părţi ale ţării sunt invitați în vârful muntelui să se bucure de frumuseţea zonei, priveliştea încântătoare şi mireasma oferită de numărul foarte mare de narcise.

În acest an, evenimentul are loc în zilele de 18 și 19 mai, când sunt programate şi spectacole de muzică uşoară şi populară.

Citește și: LISTA evenimentelor 2024 în Municipiul Alba Iulia. Câți bani vor fi alocați pentru Alba Fest, Sărbătoarea Muzicii sau Festival de România

”În zilele de 18 – 19 mai, Primăria şi Consiliul Local Bucium vor organiza „Serbarea Narciselor” de la Negrileasa”, ne-a confirmat primarul Cornel Napău.

El ne-a dezvăluit că din spectacolul artistic nu vor lipsi ansamblurile folclorice și soliștii din zonă, cum ar fi Alin Joldeș, dar și invitați din Buceș și Brad. „Încă se lucrează la program, dar care o să fie cel puţin la nivelul anilor trecuţi”, a spus edilul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Protest spontan la sediul APM Alba. Angajaţii cer majorarea salariilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Foto: Protest spontan la sediul APM Alba. Angajaţii cer majorarea salariilor Mai multe proteste spontane se fac în toată țara de către angajații Agenției pentru Protecția Mediului. Aceștia protestează împotriva discriminării salariale și doresc creșterea acestora. Angajații din Agențiile Județene pentru Protecția Mediului protestează împotriva discriminării salariale. Aproximativ 1400 de salariați din întreaga țară, sunt […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea