16 mai, data reluării Ligii a 3-a, într-o formulă inedită! Metalurgistul Cugir – în play-off, Unirea Alba Iulia și Industria Galda – în play-out!

Paul Voicu - Primar 2020

Conform unor informații de ultimă oră, Federația Română de Fotbal a decis ca data de reluare a stagiunii Ligii a 3-a să fie 16 mai, luând această hotărâre în contextul pandemiei de coronavirus ce a paralizat fotbalul din Europa.

Astfel, Metalurgistul Cugir, Unirea Alba Iulia și Industria Galda de Jos, echipele ce activează în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, vor afla în zilele viitoare care va fi forma cu care se va încheia acest sezon.

ELIT

Conform clasamentului la zi, Metalurgistul Cugir ar evolua în play-off, clasându-se pe locul 4, iar Unirea Alba Iulia – locul 12 și Industria Galda – locul 14, vor juca în play-off, însă se ia în calcul anularea rezultatelor înregistrate în etapa primă a returului. În atari condiții, datele problemei s-ar modifica, în privința punctajului, pentru Industria Galda, ce ar pierde 3 puncte.

Gruparea de sub Drăgana s-ar duela cu Fotbal Comuna Recea, Minaur Baia Mare, Luceafărul Oradea, Viitorul Șelimbăr, Gloria Bistrița, Sticla Arieșul Turda și CSC Sânmartin.

Mihail David - 2020

Oponenții Unirii Alba Iulia și Industriei Galda de Jos vor fi Avântul Reghin, Sănătatea Cluj, Unirea Dej, CFR Cluj II, AFC Odorheiu și SCM Zalău, dacă ne-am raporta la clasamentul la zi, după 16 etape (semn de întrebare fiind pentru locul 8, disputat de Sticla Arieșul Turda – clasată pe această poziție la finele turului și Avântul Reghin, a ajuns pe locul 8 după etapa a 16-a)

Astfel, echipele vor fi împărțite în două categorii, play-off și play-out, urmând să își păstreze punctele.  Atât echipele din play-off, cât și cele din play-out, vor juca între ele, un singur meci.  În urma acestei reorganizări, echipele din județ ar mai avea teoretic de susținut 7 partide în eșalonul terț, urmând ca în zilele viitoare FRF să realizeze noul țintar.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Dragana 22 martie 2020 at 14:17

Si cine promoveaza? Doar locul 1? Puteti fi un pic mai clar va rog.
Va multumesc

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...