16 mai, data reluării Ligii a 3-a, într-o formulă inedită! Metalurgistul Cugir – în play-off, Unirea Alba Iulia și Industria Galda – în play-out!

Conform unor informații de ultimă oră, Federația Română de Fotbal a decis ca data de reluare a stagiunii Ligii a 3-a să fie 16 mai, luând această hotărâre în contextul pandemiei de coronavirus ce a paralizat fotbalul din Europa.

Astfel, Metalurgistul Cugir, Unirea Alba Iulia și Industria Galda de Jos, echipele ce activează în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, vor afla în zilele viitoare care va fi forma cu care se va încheia acest sezon.

INFORMARE COVID-19

Conform clasamentului la zi, Metalurgistul Cugir ar evolua în play-off, clasându-se pe locul 4, iar Unirea Alba Iulia – locul 12 și Industria Galda – locul 14, vor juca în play-off, însă se ia în calcul anularea rezultatelor înregistrate în etapa primă a returului. În atari condiții, datele problemei s-ar modifica, în privința punctajului, pentru Industria Galda, ce ar pierde 3 puncte.

Gruparea de sub Drăgana s-ar duela cu Fotbal Comuna Recea, Minaur Baia Mare, Luceafărul Oradea, Viitorul Șelimbăr, Gloria Bistrița, Sticla Arieșul Turda și CSC Sânmartin.

Oponenții Unirii Alba Iulia și Industriei Galda de Jos vor fi Avântul Reghin, Sănătatea Cluj, Unirea Dej, CFR Cluj II, AFC Odorheiu și SCM Zalău, dacă ne-am raporta la clasamentul la zi, după 16 etape (semn de întrebare fiind pentru locul 8, disputat de Sticla Arieșul Turda – clasată pe această poziție la finele turului și Avântul Reghin, a ajuns pe locul 8 după etapa a 16-a)

Astfel, echipele vor fi împărțite în două categorii, play-off și play-out, urmând să își păstreze punctele.  Atât echipele din play-off, cât și cele din play-out, vor juca între ele, un singur meci.  În urma acestei reorganizări, echipele din județ ar mai avea teoretic de susținut 7 partide în eșalonul terț, urmând ca în zilele viitoare FRF să realizeze noul țintar.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Dragana 22 martie 2020 at 14:17

Si cine promoveaza? Doar locul 1? Puteti fi un pic mai clar va rog.
Va multumesc

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...