Rămâi conectat

Curier Județean

14 IUNIE:Concert ANNA LESKO şi cea mai lungă NOAPTE A REDUCERILOR de vară la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Noaptea Reducerilor Alba MallSâmbătă, 14 iunie, centrul comercial Alba Mall invită albaiulienii la cea mai lungă Noapte a Reducerilor de vară. Insomniacii pasionaţi de shopping vor fi răfăţaţi cu oferte de nerefuzat la toate magazinele lor preferate. În plus, toţi cei care vor veni la cumpărături, vor primi  un mega bonus – un show marca Anna Lesko.

Albaiulienii sunt invitaţi să-şi ascundă pernele şi să uite de somn pe 14 iunie! Fără noapte bună, fără vise plăcute! Alba Mall trage de timp în sus şi de preţuri în jos, toată seara! Până la miezul nopţii, preţurile devin mai mici decât ai visat.

Pe 14 iunie e CEA MAI LUNGĂ NOAPTE A REDUCERILOR DE VARĂ!

De la 7 seara până la miezul nopţii, albaiulienii au micro-preţuri pentru mega-branduri. Toate produsele pe care ţi le-ai dorit la preţuri mai mici decât ţi-ai fi închipuit. Şi bonus, un show adevărat, un concert super-hot şi efervescent cu ANNA LESKO, de la 8 seara!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba reamintește faptul că firmele care angajează în perioada vacanței elevi sau studenți pot beneficia de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea