Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

135 de tablete pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă Alba Iulia. Licitația, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Alba Iulia, a lansat recent în SEAP o licitație pentru furnizarea a 135 de tablete, în cadrul proiectului „,, Achizitie tablete pentru uz scolar cu conexiune la internet necesare pentru accesul elevilor din cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă, Alba Iulia,la procesul de învățare în mediul on-line”. Valoarea totală a achiziției este de 109.629 de lei.

Centrul Școlar de Educație Incluzivă este o unitate de învățământ special care școlarizează un număr de 135 elevi cu cerințe educaționale specială.

Scopul educației speciale este instruirea și educarea, recuperarea și integrarea școlară socială și profesională a copiilor, elevilor cu deficiențe și /sau tulburări ori dificultăți de învățare. Educația școlară a copiilor cu CES trebuie să corespundă nevoilor de dezvoltare a copiilor prin evaluarea adecvată a potențialului de dezvoltare și prin asigurarea reabilitării – recuperării și compensării deficiențelor ori tulburărilor dificultăților de învățare.

Obiectul contractului îl constituie achiziționarea tabletelor pentru uz școlar cu conexiune la internet pentru o perioadă de 24 luni, necesare pentru accesul elevilor din cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă, Albă lulia, la procesul de învățare în mediul on-line, conform specificațiilor tehnice prezentate mai jos. precum și asigurarea de asistență tehnică în perioada de garanție.

Scopul investiției este determinat de desfășurarea de activități didactice în anul școlar 2020/2021 care presupun o serie de măsuri necesare pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional atît pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice în contextul crizei pandemice create de coronavirusul SARS -CoV – 2, pentru a evita creșterea rapidă a infecției cu coronavirus, dar și pentru a crea condițiile necesare desfășurării activităților didactice.

Obiectivul general este îmbunătățirea calității învățământului la distanță și dezvoltarea unor tehnologii sub formă de platforme de c-lcarning pentru înbunătățirea calității învățământului și acordarea de șanse egale tuturor elevilor.

Obiectivul specific la care contribuie furnizarea produselor este facilitarea activităților didactice la distantă (on-line), pentru a evita contactul direct a elevilor cu profesorii și cu ceilalți elevi precum și pentru a preveni riscul de infectare cu coronavirusul SARS CoV 2, fapt care ar pune în pericol desfășurarea în condiții normale a tuturor activităților didactice necesare procesului dc învățământ.

Specificații tehnice:

– Tehnologie Rețea – GSM 1 HSPA / LTE. va funcționa în orice rețea publică de telefonie mobilă.
Memorie – 16GB internă. 2GB RAM
-Husă protecție – Dedicată, tip TPU, să ofere proiecție împotriva zgârieturilor și șocuri lor,margine care să protejeze ecranul, să ofere funcționalitatea lip stand (inel, pliere, etc. )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea