Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

1300 de tichete sociale pentru persoanele nevoiaşe din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Crucea Roşie Română Filiala Alba  derulează în perioada 15.01-13.02.2013 o campanie de ajutorare a persoanelor nevoiaşe din municipiul Alba Iulia, prin distribuirea de tichete sociale în valoare de 13.000 lei.

Au beneficiat până acum de sprijin prin acordarea de tichete sociale în cuantum de 5 tichete cu valoare de 10 lei fiecare, 260 persoane singure/familii aflate în evidenţa autorităţii publice locale cu o situaţie socio-materială care nu le permite un trai decent.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Preocuparea faţă de problemele sociale ale comunităţii trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare instituţie/organizaţie abilitată. Crucea Roşie, prin proiectele implementate a încercat mereu să fie alături de persoanele vulnerabile, în limita posibilităţilor, în virtutea programului social caracteristic şi a principiilor fundamentale ale Mişcării Internaţionale a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea