Rămâi conectat

Ştirea zilei

100 de zile de şcoală sărbătorite de clasa I Step by step Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Şcoala generală cu cls. I-VIII nr. 3 din Cugir a sărbătorit împlinirea a 100 de zile de şcoală. „A fost o zi foarte importantă pentru clasa noastră, pentru că am împlinit 100 de zile de activitate. Ne-am pregătit mult pentru a sărbători aşa cum se cuvine acest moment, care este unul specific metodei didactice alternative Step By Step şi care are ca obiectiv principal evidenţierea cunoştinţelor instructiv – educative pe care le-au acumulat copiii în această perioadă de timp”, au precizat profesorii Dorina şi Dorin Brânduşe.
Evenimetul a debutat încă de la prima oră a dimineţii, când micuţii şcolari au păşit, pas cu pas, pe cele 100 de urme de hârtie lipite de la intrare şi până în sala de clasă. Pentru această zi mare, clasa a fost împodobită cu baloane, aranjamente din hârtie creponată, floricele create de copii, toate în număr de 100.
Cel mai important şi mai aşteptat moment a fost expunerea colecţiilor personale din 100 de obiecte realizate de copii pentru acest moment. Portrete din mărgele, arici din scobitori, afişe cu poze din prima zi de şcoală şi până în prezent, căniţă confecţionată din boabe de cafea, tablouri din macaroane, scoici sau biluţe, au dovedit creativitatea şi inventivitatea elevilor.
Acţiunea a continuat cu o licitaţie cu strigare, prin care profesorii Brânduşe încearcă, în lipsa notelor şi calificativelor, să-i motiveze cât mai bine pe micuţii şcolari. Evenimentul s-a încheiat cu o surpriză oferită de părinţi copiilor şi dascălilor, un tort aniversar, care a fost servit la finalul prânzului. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte Un apel umanitar pentru o familie din Zlatna, cu 8 copii, a fost lansat pe Facebook de o iubitoare de animale. Andreea Berar a întâlnit familia în timp ce împărțea pungi cu cadouri pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare