Rămâi conectat

Ştirea Ta

10 stiluri pentru Crăciun

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    1. Crăciun alb. Îl poţi crea repede dacă înlocuieşti elementele decorative roşii cu cele albe. Începeţi chiar cu Steaua Crăciunului (Poinsettia), care este disponibilă şi în varianta albă.
2. Clasicul roşu. Este o excelentă modalitate de a realiza un amestec plăcut de accesorii de sărbători într-o cameră. Materialul folosit pentru decorat este stofa roşie – care va conferi locuinţei dvs. un aer tradiţional.
3. Nuanţe calde de verde şi alb. Amestecul liniştitor şi subtil de alb şi nuanţe calde de verde vă ajută să realizaţi un decor de sărbători plăcut privirii şi deloc complicat. În plus arată foarte bine pe tot timpul iernii – majoritatea elementelor putând fi păstrate până în luna martie inclusiv, graţie culorilor adaptabile atât sezonului rece, cât şi primăverii.
4. Familiarul pom de Crăciun. Bradul (sau alt copac din familia coniferelor) împodobit cu clasicele ornamente de sărbători: globuri din sticlă, margele, ghirlande, staţii de lumini multicolore, conferă decorului un aspect familiar, dar poate părea, de asemenea, elegant şi luxos, în funcţie de felul în care combinaţi elementele decorative şi culorile. Combinaţiile cromatice pot fi: alb-roşu, pentru o atmosferă tradiţională, roşu-auriu pentru o casă strălucitoare sau alb-albastru, pentru un plus de eleganţă, alături de mici accente argintii
5. Luminile nordice. Bogatele tradiţii scandinave legate de sărbătorile de iarnă au creat un aspect rafinat dat de contrastele calde: aproape totul este un joc de culori cu alb. Liniile simple şi elegante evidenţiază tonurile.
6. Roz – neobişnuit, dar adaptabil. Uneori, decorul obişnuit al unei camere (stil, culori) poate fi adaptat pentru sărbătorile de iarnă. Aranjamentul de Crăciun trebuie să respecte aceeaşi paletă de culori pentru decorarea întregii case. Alegerea trebuie făcută în funcţie de lucrurile pe care le aveţi deja şi de culorile acestora, în funcţie de decoraţiunile preferate sau de cele mai adecvate culori pentru tema pe care v-aţi propus-o. Decorul unei încăperi în care predomină rozul, de exemplu, poate fi îmbogăţit cu ornamente albe sau argintii, din sticlă sau metal, care vor arată excelent pe fondul peisajului înzăpezit de afară.
7. Crăciun simplu. Este natural pentru locuinţele amenajate în stil rustic, decorul simplu de Crăciun este potrivit şi pentru schema contemporană. Reduceţi la minimum culorile, ornamentele şi dezordinea (fie ea şi controlată), iar rezultatul va fi unul admirabil.
8. Strălucire cu auriu. Folosirea auriului în decorul specific sărbătorilor de iarnă, face ca alte culori, în special verdele, să pară mai vibrante. Adăugaţi coronitţe, ornamente şi lumini de culoarea chihlimbarului pentru a da un ton cald de auriu în casa dvs în acest sezon.
9. Decoraţiuni tematice. Realizaţi un pom de Crăciun, folosind decoraţiunile tematice – de exemplu: stele confecţionate din hârtie, ornamente din diverse materiale (sticlă, sârmă, metal etc.) în formă de stea. Suplimentaţi decorul cu elemente jucăuşe, viu colorate, cum ar fi: panglicile sau ambalajele pentru cadouri.
10. Roşu şi verde. Combinaţia verde-roşu este cea mai potrivită combinaţie pentru realizarea unui decor tradiţional. Folosiţi cantităţi inegale de ornamente roşii şi verzi. În ceea ce priveşte beculeţele, acestea pot să fie roşii, verzi, combinate sau chiar albe. Ghirlandele folosite ar trebui să fie şi ele roşii sau verzi. În această combinaţie se potrivesc şi ghirlandele aurii, deoarece este o culoare complementară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea