Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

1 mai 2024: Fanfara din Petrești vestește primăvara. Atelier de împodobire a bicicletelor și spectacol de dansuri

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

1 mai 2024: Fanfara din Petrești vestește primăvara. Atelier de împodobire a bicicletelor și spectacol de dansuri

Fanfara din Petrești continuă tradiția de 145 de ani de vestire a primăverii. De 1 mai, la ora 10:30, tinerii sunt așteptați în fața Căminului Cultural din Petrești pentru a da startul activităților care anunță sosirea primăverii.

Citește și: Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

De 1 Mai, continuăm tradiția de 145 de ani a Fanfarei Petrești. Miercuri, 1 mai, la ora 10:30, toți copiii sunt rugați să își ia bicicletele și alături de părinți, frați sau bunici, să vină în fața Căminului Cultural din Petrești pentru a ne ajuta în misiunea noastră de vestire a primăverii. Am pregătit un eveniment special dedicat copiilor și părinților, unde vom avea un atelier de împodobire a bicicletelor, un mic concert de fanfară și un spectacol minunat de dansuri săsești susținut de Trupa de dansuri săsești Sebeș/ Sächsische Volkstanzgruppe Mühlbach, după care copiii cu biciclete împodobite, ne vor însoți pe străzile din Petrești, în marșul nostru care vestește primăvara.
Vă așteptăm cu drag!” au transmis reprezentanții fanfarei din Petrești pe una dintre rețelele de socializare.

De 145 de ani, Fanfara Petrești are misiunea de a anunța, pe străzile din Petrești, venirea primăverii, purtând haine de sărbătoare și șepci împodobite cu flori. Nu vor lipsi cele mai îndrăgite compoziții muzicale și nici șlagărele săsești.

Evenimentul este organizat de Fanfara Petrești, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Primaria Municipiului Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: Versinaj de pictură la Palatul Apor, cu ocazia Nopții Muzeelor. 18 lucrări propuse în expoziția intitulată „Traian Achim, un pictor albaiulian”

Bogdan Ilea

Publicat

în

MÂINE: Versinaj de pictură la Palatul Apor, cu ocazia Nopții Muzeelor. 18 lucrări propuse în expoziția intitulată „Traian Achim, un pictor albaiulian” „Traian Achim, un pictor albaiulian” este numele expoziției de pictură oferită de către Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, la Palatul Apor, cu ocazia Nopții Muzeelor. Versinajul o să ofere 18 lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea