Rămâi conectat

Ştirea zilei

1-4 iunie 2023| „Fun to Fly”, la Râpa Roșie – Sebeș. Întâlnire a pasionaților de aeromodelism și automodelism

Ziarul Unirea

Publicat

în

1-4 iunie 2023| „Fun to Fly”, la Râpa Roșie – Sebeș. Întâlnire a pasionaților de aeromodelism și automodelism

Iubitorii de aeromodelism și automodelism din toate colțurile țării sunt așteptați în primul weekend din iunie, la Râpa Roșie – Sebeș, la o nouă ediție a evenimentului „Fun to Fly”.

Citește și: MESAJE, FELICITĂRI și URĂRI de La mulți ani pentru copii

Evenimentul dedicat tuturor pasionaților de aeromodelism, indiferent de vârstă, va avea loc în perioada 1-4 iunie 2023, la Râpa Roșie, lângă Sebeș.

Citește și: Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului. Ce SMS-uri, felicitări, urări le poţi trimite celor pe care îi consideri copii

”Câinele Lycoming împreună cu ChatGPT au studiat horoscopul și au propus ca în premieră mondială anul ăsta să facem întalnirea de pe 1 iunie până în data de 4 iunie, ora 1400 UTC. În frunte cu Pardalian (reprezentantul în materie de prognoze meteo a ciobanului local), toți ceilalți am cam fost de acord.

Așa că vă invităm dragilor să ne vedem și să zburăm RC (auto RC nu face excepție!), să povestim și să grătărim împreună pe la corturi, pe la pistă, prin parcare. Primăria Sebeș ne ajută și în acest an cu chestiile importante: teren, cabine albastre și verzi de fax, etc. Avem nevoie musai să aduceți voie bună de acasă, modele și stații de meteo, pista și restul celor trebuincioase, ne ocupăm noi.

Și avem nevoie și de voluntari pentru atelierul de aeromodele al copiilor”, au scris organizatorii, pe pagina evenimentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea