Ziarul Unirea

1-2 iunie: Spectacol cu cai şi workshop cu actorul „Codruţ” din „Inimă de ţigan”, la Centrul de Călărie „Aladin” din Benic

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Cei interesaţi să descopere frumuseţea şi talentele cailor, dar să şi cunoască tehnicile de dresaj sau de comunicare cu aceştia sunt invitaţi, în perioada 1-2 iunie, la Centrul de Călărie „Aladin” din Benic, unde vor avea loc un spectacol cu cai şi un workshop împreună cu actorul Denis Ştefan ( Codruţ din filmul „Inima de ţigan”).

 Potrivit organizatorilor, workshop-ul va trata probleme de dresaj al cailor, de bunăstare, îngrijire şi alegere a echipamentelor potrivite, precum şi modalităti de a rezolva problemele de comportament. Cei care vor lua parte la spectacol vor avea ocazia de a asista la demonstraţii ecvestre precum cascadorii călare, gimnastică pe cal, tir cu arcul in galop, sarituri, dresaj si dresaj canin.

ELIT

  Taxa de participare la workshop este de 50 de lei iar pentru a fi prezenţi la demonstraţiile ecvestre adulţii trebuie să plătească o taxă de 10 lei, iar copiii, 5 lei.

 Iată programul evenimentului (1-2 iunie):

 Ora 10.00 – Workshop

Tehnici de dresaj natural

Antrenamentul calului

Tehnici de comunicare cu calul

Rezolvarea problemelor de comportament

Dezvoltarea calităţii de lider a călăreţului

Prezentarea echipamentelor pentru cai

 Ora 15.00 –  Spectacol cu cai

Tir cu arcul în galop

Cascadorii călare

Dresaj

Demonstraţii de sărituri

Gimnastică pe cal

Demonstraţii de dresaj canin

Prezentare de copoi ardeleneşti

Mini-shop

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325