Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ziua porților deschise la Liceul Teoretic Teiuș – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preșcolarii Grădiniței cu Program Normal „Prietenia” Teiuș (Nr. 1 și Nr. 2) împreună cu părinții au participat la Ziua porților deschise, eveniment organizat de Liceul Teoretic Teiuș cu prilejul începerii înscrierilor în învățământul primar pentru anul școlar 2016-2017.

elevi15Evenimetul a debutat cu o sesiune de informare a părinților despre condițiile de înscriere în învățământul primar, precum și despre planul de școlarizare, oferta educațională și numărul de locuri aferent anului școlar viitor, părinții primind broșuri informaive cu etapele, calendarul, programul și actele necesare înscrierii în învățământul primar.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De asemenea, au fost prezentate realizările și obiectivele educaționale ale instituție de învățământ cu accent pe activitățile derulate de clasa pregătitoare. Părinții au fost încântați de primirea avută, arătându-se dornici să fie parteneri ai actului educațional furnizat de școală.

La rândul lor, oaspeții mici au desfășurat activități specifice clasei pregătitoare, s-au bucurat primind baloane și mărțișoare realizate de colegii lor mai mari din clasele a IV-a.

În final, părinții și copiii au vizionat unitatea de învățământ, clasele care vor deveni clase pregătitoare și bineînțeles clasele pregătitoare actuale. Interesul acestora pentru înscrierea în învățământul primar s-a concretizat în întrebări adresate cadrelor didactice prezente: prof. înv. primar Olga Sicoie, prof. înv. primar Ionela Verdeș, prof. înv. primar Dorina Ciortea și prof. Anca Todor.

„Evenimentul s-a dovedit a fi un succes, părinții fiind informați despre metodologia înscrierii în învățământul primar, despre sursele de informare utile, mai precis site-urile Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, Inspectoratului Școlar Județean Alba și site-ul Liceului Teoretic Teiuș, toate oferind informații prețioase pentru buna derulare a înscrierii în anul școlar 2016-2017” ne-a declarat prof. Marius Cosmin Pintea, directorul școlii și coordonatorul acțiunii „Ziua porților deschise 2016”.

[nggallery id=1675]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 28 de ani, din Blaj, prins de polițiști în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a avea permis de conducere. S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr de 28 de ani, din Blaj, prins de polițiști în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a avea permis de conducere. S-a ales cu dosar penal Un tânăr de 28 de ani, din Blaj, a fost prins de polițiști în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a avea permis de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea