Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Zonă de cazare cu restaurant și bungalowuri într-o zonă cu peisaje de vis din Apuseni. Ce capacitate și facilități va avea viitoarea construcție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă zonă de cazare cu restaurant și bungalowuri se va construi într-o zonă cu peisaje de vis din Apuseni.

Un nou proiect cu potențial de dezvoltare turistică a satului Gârda Seaca, comuna Gârda de Sus, a primit avizul de mediu din partea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Proiectul prevede construirea unui restaurant, a 5 bungalow-uri și împrejmuirea terenului. Restaurantul va avea o suprafață de 175,5 metri pătrați și va putea acomoda 18 persoane. Bungalow-urile vor deservi pe post de unități de cazare.

Bungalow-uri de tip 1 se dezvoltă pe un singur niveluri (P- Nișă de dormit în Pod), cu suprafața construită de 193,00 mp, suprafața desfasurată de 278,00 mp și suprafața utilă de 171,88 mp, iar suprafața locuibilă de 141,92 mp – 6 camere. Accesul principal la acest nivel se va efectua pe latura de est a construcției, printr-o terasă acoperită într-un hol, care face legătura cu baia, dormitorul 2 și o cameră de zi, care la rândul ei face legătura cu dormitorul 1 și casa scării care duce în pod unde este amenajată o nișă de dormit. Înălțimea liberă este de 2,55 m.

Bungalow-urile tip 2 se dezvoltă pe un singur nivel (P- Nișă de dormit în Pod), cu suprafața construită de 216,00 mp, suprafața desfasurată de 285,00 mp și suprafața utilă de 159,96 mp și suprafața locuibilă de 136.92 mp – 9 camere.

Accesul principal la acest nivel se va efectua pe latura de est a construcției, printr-o terasă acoperită direct în camera de zi care face legătura cu baia, dormitorul și casa scării care face legătura la rândul ei cu podul unde este amenajat o nișă de dormit. Înălțimea liberă este de 2,55 m.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

”Păștenii”, obicei păstrat cu sfințenie de localnici, de peste 7 decenii, în Joia Mare, la Vinerea: Cine sunt păștenii din 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Păștenii”, obicei păstrat cu sfințenie de localnici, de peste 7 decenii, în Joia Mare, la Vinerea: Cine sunt păștenii din 2024 Și în acest an, în preajma sărbătorilor de Paști, frumoasa și cocheta localitate Vinerea, care în prezent respiră un aer cu adevărat european, îmbracă straie festive. Obiceiul păștenilor, specific vinerenilor, inițiat în anul 1948 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea