Rămâi conectat

Sport

Zlătneanul Răzvan Ponoran a urcat pe locul doi în cel mai puternic campionat românesc de motociclism viteză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Razvan Ponoran05La finalul săptămânii trecute, Răzvan Ponoran, din Zlatna, a urcat pe treapta a doua a podiumului clasei regina (superbike) in cel mai puternic campionat românesc de motociclism viteza: Dunlop Romanian Superbike (RoSBK). 

Etapa s-a ținut in Cehia pe celebrul circuit din MotoGP, Brno.

„A fost o etapa grea si solicitanta. Vineri, in prima zi de antrenamente am căzut din cauza unei anvelope uzate pe cel mai lent viraj, la o viteza de aproximativ 100 km/h. Ne-au trebuit 7 ore de munca pentru a aduce motocicleta in stare relativ buna pentru a continua etapa. Cu o zi de antrenament in minus si cu ritmul afectat in urma căzăturii, am reusit totuși sa-mi intru in mâna si sa ocup la finalul calificărilor locul 2 intre romani. Chiar daca in cursa nu a fost totul perfect din punct de vedere tehnic, am luptat si am încheiat pe locul doi.

Motocicleta este in service de aproape doua zile, trebuie sa o punem la punct pana la începutul lunii august pentru a patra etapa din Ungaria. Se va tine pe circuitul Hungaroring si vom avea doua curse, una sambata si cealaltă duminica.

Le mulțumesc din suflet colegilor de echipa (Team33 Cluj) ca imi sunt mereu alături si sponsorilor cărora le dedic fiecare urcare pe podium! Mercur Grup, Wercometal, Market Achim, Vargas, King Invest, Dan Savulescu”, a spus Răzvan.

Răzvan este pana in acest moment pe locul 2 in clasamentul general, urcând pe podium la fiecare etapa din acest an: Grecia (Serres) – locul 3, Ungaria (Pannonia) – locul 2, Cehia (Brno) – locul 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea