Rămâi conectat

Cultură Educație

Ziua porților deschise, vineri, la Școala Gimnazială ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ca în fiecare an, Scoala Gimnazială Vasile Goldiș, se pregătește pentru întâmpinarea unei noi generații de elevi, în toamna anului 2017.

Școala Gimnaziala Vasile Goldiș – o instituție prestigioasă cu vastă experiența in domeniul educației pune la dispoziția elevilor o echipa de profesori, consilieri școlari si manageri , pasionați cu toții de formarea și educarea copiilor și adoleșcenților lumii contemporane.

Viziunea școlii noastre este aceea de a educa elevii și copii mici, in așa fel in cât aceștia sa se integreze in sistemul social actual, marcat de dinamism si diversitate , îndeplinind cerințele școlare obligatorii ,explorându-și , în același timp , valențele personale.

Gândind permanent programe și proiecte care să-i implice pe elevi intr-un sistem de invațare interactiv, transdisciplinar, respectând particularitațile de vârsta si individuale ale educabililor.

In acest sens , vineri 24 februarie 2017 , între orele 10:10 – 13:00 sunt invitați toți părinții și copii, care doresc să-i cunoasca tradiția, sa viziteze sălile de clasă, sala de sport, cantina școlii si laboratoarele existente in incinta școlii. De asemenea aceștia pot să asiste la desfășurarea orelor de curs.

Vizitatorii vor fi îndrumati de către personalul de specialitate al scolii , care va răspunde cu promtitudine solicitărilor si intrebărilor venite din partea părinților.

Oferta educațional a unitătii pentru anul școlar 2017-2018 consta in 3 clase pregătitoare din care:

– 2 clase invățământ tradițional

– 1 clasa invătămant step by step

Fiecare clasă va avea un efectiv de 25 de copii. Cele  3 clase pregătitoare iși vor desfașura activitatea in sediu din strada Călărasilor nr.2.

Îi asteptăm cu mare drag pe cei interesati și le dorim de pe acum micilor școlari mult succes, a declarat directoarea scolii, prof Valeria Cimpean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea