Rămâi conectat

Curier Județean

Ziua Națională a României, sărbătorită la Cugir cu o zi mai devreme. Muzică patriotică, poezii, piese de teatru şi dansuri, la Casa de Cultură a oraşului

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Cugir, Ziua Națională a României va fi sărbătorită în acest an, la fel ca și în anii precedenți, cu o zi mai repede, astfel încât evenimentul să nu se suprapună peste manifestările din Capitala Marii Uniri, Alba Iulia.

Cei 99 de ani de la Unirea Principatelor vor fi celebrați în sala de spectacole a Casei de Cultură, cu: muzică patriotică, poezii, piese de teatru, dansuri și alte momente artistice. Evenimentul este organizat de către Casa de Cultură în colaborare cu instituțiile de învățămât din localitate.

Citește și: Paradă militară de 1 Decembrie 2017 la Alba Iulia

Programul va debuta la ora 17.00 cu intonarea Imnului Național de către Fanfara Casei de Cultură, urmată de Cercul de teatru, Cercul de canto, pian si chitara, de Grupul “Mladite Cugirene”, Grupul“Anotimpuri” al Școlii Gimnaziale Nr. 3, Grupurile vocale ale școlilor “Singidava”, “Iosif Pervain” și “Ioan Mihu” Vinerea, Grupul “Aprentis” al Colegiului Na’ional “David Prodan” și dansatorii Clubului de dans “ProDance 2007”.

Așadar, la Cugir se va intra în atmosfera de sărbătoare națională cu o zi mai repede, pe 30 noiembrie:”Sperăm ca Ziua Naţională a României să vă găsească pe toți cu sufletele pline de sentimente de dragoste față de țară și istoria ei”, transmit organizatorii.

În 30 noiembrie sunteţi invitaţi să uitați de grijile cotidiene și să veniți la Casa de Cultură, unde vor răsuna, din pieptul tinerilor cugireni, cele mai frumoase cântece și versuri patriotice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea