Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ziua Colegiului „David Prodan”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vinerea trecută la Cugir s-a sărbătorit Ziua Colegiului Naţional „David Prodan” în memoria istoricului şi academicianului cu acelaşi nume, manifestare organizată în fiecare an de unitatea locală de învăţământ.
Festivităţile au început la ora 10.00, cu un careu la care au luat parte elevi ai colegiului, dar şi elevi ai şcolilor generale din oraş. În calitate de viitori cursanţi ai liceului, ei au avut prilejul de a cunoaşte oferta şcolară şi a vizita instituţia. Activitatea de vineri a cuprins o paleta largă de manifestări ştiinţifice, culturale şi sportive la care au luat parte elevi şi profesori ai şcolii. Despre colegii şi opera ilustrului cărturar au vorbit prof. Miron Bur directorul colegiului, profesorul de istorie Horia Rotche, viceprimarul Cugirului Rodica Florea, Radu Roşian administrator special UMC şi Fabrica de Arme, consilierul judeţean Nicuşor Mihai. La eveniment au participat directori ai instituţiilor şcolare din oraş, reprezentanţi ai unor agenţi economici şi ai partidelor politice, printre care directorii de la UMC şi Fabrica de Arme, Marin Morariu şi Graţian Suciu, consilierul judeţean Nicolae Truţă şi preşedintele Consiliului Consultativ al părinţilor Dorina Ene. În discursul său, directorul colegiului, Miron Bur a precizat că anul viitor, la aniversarea a 110 ani de la naşterea istoricului David Prodan, instituţia va organiza manifestări timp de o săptămână. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea