Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Ziua Cetăţii” va fi serbată din nou la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 11.00, va începe practic cea de a treia ediţie a sărbătorii „Ziua Cetăţii bastionare de tip Vauban Alba Carolina”. Această sărbătoare reprezintă încă un mod de exprimare a preţuirii pe care SC Grup Corint SA o are faţă de albaiulienii care au început să vină în număr din ce în ce mai mare în Cetate, dovedind cu fiecare prilej mulţumirea pe care o au pentru lucrările şi investiţiile realizate aici.
Sărbătoarea „Ziua Cetăţii” este o manifestare iniţiată, organizată şi susţinută financiar de către SC Grup Corint SA, partenerul principal fiind Primăria Municipiului Alba Iulia.
Evenimentul va fi presărat cu mai multe surprize dintre care amintim doar câteva: Masa Populară în Amfiteatrul Roman din Şanţurile Cetăţii, Concert de Fanfară, Spectacol de muzică populară susţinut de Ansamblul Jidvei, salve de tun şi schimbarea Gărzii la Poarta a III-a în formaţie completă, pictură în aer liber, precum şi alte momente inedite pentru copiii albaiulienilor care vor veni sâmbătă în Parcul din Şanţurile Cetăţii.
„Este o sărbătoare menită să demonstreze tuturor că o investiţie serioasă este cea în comunitatea în care trăieşti şi unde îţi desfăşori activitatea. Astfel s-a născut ideea acestui festival al Cetăţii Alba Carolina pe care compania noastră îl susţine financiar şi îl organizează, iată, de trei ani. Astfel ne arătăm recunoştinţa pentru albaiulieni, dar dovedim o dată în plus buna noastră credinţă în tot ceea ce facem. Evident, ne bucurăm că în ultima vreme majoritatea albaiulienilor apreciază tot mai mult activitatea noastră în procesul de restaurare a Cetăţii, lucru sesizat şi de turiştii care au venit în ultima vreme în Cetatea Alba Carolina”, a declarat domnul Cosmin Suciu, reprezentant SC Grup Corint SA.
Grup Corint S.A.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV pe autostrada A1, între o mașină și un camion, pe sensul Sebeș-Deva: O persoană posibil inconștientă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV pe autostrada A1, între o mașină și un camion, pe sensul Sebeș-Deva: O persoană posibil inconștientă Un accident rutier grav a avut loc miercuri seara, în jurul orei 20.00, pe autostrada A1, pe sensul Sebeș-Deva. O persoană ar fi inconștientă după impactul dintre o mașină și un camion. Citește și: UPDATE FOTO | […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea