Rămâi conectat

Politică Administrație

Zilele Oraşului Câmpeni 2013. Geanina Buzgar – Miss Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 16 iunie 2013, au început Zilele Oraşului Câmpeni, ediția a IX-a, în cadrul cărora se va desfășura și Festivalul Naţional de Folclor “Sus, sus,  sus, la moţi, la munte”, ajuns la cea de-a XVIII-a ediţie.

miss Campeni 2013

În acest an, festivitățile au fost anunțate locuitorilor printr-o defilare inedită pe străzile orașului la care au participat Fanfara judeţului Alba, Grupul de tulnicărese “Moaţele” Câmpeni, majoretele “Arieşul Ritmic” Câmpeni și cele de la Grupul Școlar H.C.C Abrud.

Deschiderea oficială a manifestărilor din centrul orașului a început cu o slujbă religioasă susținută de preoți și a fost urmată de discursurile primarului Călin Ioan Andreș, a vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, Florin Roman și a altor consilieri ai orașului Câmpeni.

Participanții au urmărit la începutul spectacolului reprezentația tinerelor tulnicărese de la Casa de Cultură Câmpeni și apoi a celor două grupuri de majorete din Câmpeni și Abrud.

Zilele Orasului Campeni 201305Poate cel mai așteptat eveniment din prima seară a fost Concursul Miss Câmpeni 2013 la care au participat 6 dintre cele mai frumoase fete din zonă. În urma desfășurării tuturor probelor din concurs, juriul a decis ca titlul Miss Câmpeni 2013 să fie atribuit Geaninei Buzgar de 17 ani, una dintre tulnicăresele grupului ,,Moațele”.

Prima seară de sărbătoare s-a încheiat cu recitaluri de muzică populară ale tinerelor soliste Geanina Gavrilă și Codruţa Marcu acompaniate de formația Andone și cu discotecă în aer liber.

Ovidiu CULDA

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea