Rămâi conectat

Actualitate

Zilele libere acordate bugetarilor în luna mai, vor fi recuperate în aprilie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Zilele libere din 2 şi 3 mai, acordate de Guvern în acest an pentru ca ziua de 1 Mai să fie legată de Sărbătoarea de Paşte, vor fi recuperate sâmbăta, pe 13 aprilie şi 20 aprilie, sau prin prelungirea timpului de lucru, până la 30 aprilie 2013, conform unei hotărâri de guvern.

Prevederea este valabilă şi pentru angajaţii din sectorul privat, în măsura în care patronatele stabilesc astfel.

Nu beneficiază de aceste zile libere magistraţii şi alte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în acele zile și nici angajaţii Trezoreriei.

Hotărârea privind stabilirea zilelor de 2 şi 3 mai 2013 drept zile libere, a fost aprobată de Guvernul României în ședința din 6 martie. În urma acestei decizii, între 1 și 6 mai bugetarii vor avea o mini-vacanță de Paște.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Încă trei ani de ajutor pentru achiziția de motorină pentru fermieri

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Încă trei ani de ajutor pentru achiziția de motorină pentru fermieri Guvernul a prelungit schema de ajutor de stat pentru agricultură până la finalul anului 2026. Fermierii români vor beneficia de subvenţia pentru achiziţia motorinei utilizate în agricultură și în următorii trei ani. Subvenţia actuală este de 1,529 lei/litrul de motorină. Aceasta va fi ajustată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare