Rămâi conectat

Ştirea zilei

Zilele Cetăţii Sebeş – la prima ediţie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Timp de trei zile, în perioada 12-14 august 2011, Sebeşul va îmbrăca straie medievale. Cavalerii, domniţele, trubadurii şi menestrelii vor fi cei care ne vor purta într-o epocă bogată în tradiţii istorice şi culturale născute din convieţuirea românilor cu saşii şi maghiarii.
Pentru a da suflet acestor manifestări culturale, municipiul Sebeş are plăcerea să-i invite pe cetăţenii urbei să ia parte atât la deschiderea oficială a Zilelor Cetăţii, din 12 august, cât şi la desfăşurarea întregului program, din cadrul căruia nu vor lipsi concertele de muzică folk, rock şi muzică populară, dar şi mâncărurile tradiţionale.
Manifestările vor avea loc în centrul istoric al municipiului Sebeş şi pe Bulevardul Lucian Blaga, între Liceul Sportiv şi Restaurantul Turn.
Vă aşteptăm cu mic şi mare la această sărbătoare!
(Biroul de presă al municipiului Sebeş)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea