Rămâi conectat

Curier Județean

Ziarulunirea.ro, principala sursă de informaţie privind rezultatele la parlamentare din Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 12.000 de de vizitatori unici au ales luni, 10 decembrie, site-ul www.ziarulunirea.ro pentru a afla rezultatele alegerilor parlamentare la nivelul judeţului şi pentru a urmări alte ştiri importante din Alba şi din ţară.

Mulţi dintre cititori au fost alături de noi cu informaţii legate de situaţia drumurilor înzăpezite, fapt pentru care le mulţumim!

Un vizitator unic reprezintă o adresă IP a unei conexiuni la internet. Având în vedere faptul că în multe cazuri (instituţii, companii, localuri publice, locuinţe private) se foloseşte acelaşi IP pentru a naviga pe internet, cei 12.464 de vizitatori unici înregistraţi luni de ziarulunirea.ro înseamnă de fapt peste 20.000 de persoane.

Peste 94% dintre cititori provin din România, dar site-ul este accesat şi de români din ţări ca Germania, SUA, Spania, Italia, Marea Britanie.

Cu ajutorul dumneavoastră, ediţia online a ziarului Unirea rămâne lider incontestabil între site-urile din judeţul Alba, indiferent de profilul acestora. Recordul de vizitatori unici  înregistrat de ziarulunirea.ro a fost realizat cu ocazia alegerilor locale din iunie a.c. şi este de 16.028.

Ediţia tipărită a ziarului  “Unirea” este este vândut zilnic în peste 20.375 de exemplare, o cifră ce o plasează pe locul I în topul ziarelor locale din România şi care depăşeşte media vânzărilor ziarelor naţionale Evenimentul Zilei, Puterea, sau Curierul National.

Vă mulţumim pentru că citiţi ziarul “Unirea”!

Rămâneţi conectaţi la ziarulunirea.ro şi veţi fi primii care vor primi ştiri calde din oraş, judeţ şi din ţară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea