Rămâi conectat

Ştirea zilei

ziarulunirea.ro – cel mai citit portal de știri în limba română din Regiunea Centru, în 2013

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ziarul unireaÎn anul 2013, ziarulunirea.ro a fost cel mai citit portal de știri (în limba  română) din Regiunea Centru, conform statisticilor de la Google Analytics și trafic.ro, surclasând site-uri similare cu notorietate din județele Brașov, Sibiu sau Mureș.

Astfel prin eforturile susținute ale reporterilor noștri, care au reușit de cele mai multe ori să aducă primii informația importantă pentru cititori – la fel ca ediția tipărită a cotidianului ”Unirea” (care rămâne în fruntea clasamentului la secțiunea de ziare locale cu cele mai mari tiraje) -, ziarulunirea.ro a obținut pe parcursul anului trecut un trafic ascendent constant.

După numărul de vizitatori unici (IP unic) am depășit site-uri cunoscute pe plan local și național ca Tribuna din Sibiu (http://www.tribuna.ro); Turnul Sfatului din Sibiu (http://www.turnulsfatului.ro); Brașovul Tău  (http://www.brasovultau.ro); Transilvania Expres din Brașov (http://www.mytex.ro) sau  Zi de Zi din Mureș (http://www.zi-de-zi.ro).

Precizăm că singurul site din regiune care a înregistrat în 2013 mai mulți cititori este un portal de știri în limba maghiară (http://www.szekelyhon.ro) cu o arie de acoperire pe 3 județe – Mureș, Harghita și Covasna.

Totodată, portalul de știri ziarulunirea.ro a rămas, de departe, preferatul utilizatorilor de internet din județul Alba, fiind vizitat zilnic de mii de cititori care l-au ales ca principală sursă de informații locale.

Le mulțumim celor care ne duc în casele lor, pe hârtie sau pe ecranele calculatoarelor și le promitem că și în anul 2014 vom păstra același ritm alert și aceeași seriozitate în misiunea noastră de a-i informa corect și rapid.

______________________________

www.ziarulunirea.ro aparține firmei Unirea Pres care editează și cel mai important cotidian al județului – ziarul Unirea, cu un tiraj de peste 20.000 de exemplare și peste 60.000 de cititori pe ediție.

Reamintim că publicația www.ziarulunirea.ro și cotidianul Unirea au un conținut diferit și echipe de jurnaliști diferite, astfel încât să acopere toate domeniile de interes pentru cititori iar informația să ajungă atât în orașe dar și în toate colțurile județului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea