Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

“Ziarul Unirea”, numărul 1 în presa locală din România !

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Ziarul Unirea” este una dintre cele mai solide instituţii din presa scrisă din România. Conform datelor Biroului Român de Audit Transmedia – BRAT, „Ziarul Unirea” are cel mai mare tiraj dintre toate ziarele locale din România, cu o medie zilnică de 19.831 de exemplare. Acest lucru reiese din declaraţiile de difuzare înregistrate şi auditate de către BRAT în perioada ianuarie – martie 2014. Ziarul Unirea înregistrează vânzări mai mari decât ziarele naționale numite „de calitate” „Adevărul” cu 9.229 de exemplare vândute, „Jurnalul Național” cu 10.301 sau „Evenimentul Zilei” cu 13.554.

foto ziarul Unirea 002Cotidianul Unirea este urmat în clasament de către “Jurnalul Arădean”, care a vândut zilnic în medie 15.046 exemplare, „Gazeta de Sud” din Craiova cu 11.839 exemplare, „Tribuna” din Sibiu cu 10.738 exemplare şi „Bihari Naplo” din Oradea cu 10.401 exemplare.

“Ziarul Unirea” este un brand aparţinând Unirea Pres, singurul cotidian din judeţul Alba care apare zilnic, fără întrerupere din 1968, în ediţia tipărită, iar din anul 2005 şi în varianta on-line www.ziarulunirea.ro Ediţia on-line este cel mai citit portal de limba română din Regiunea Centru cu o medie de 15.000 de vizitatori unici/zi. Pentru ca acest lucru să fie posibil, managementul Unirea Pres se bazează pe două echipe distincte de reporteri, redactori, fotoreporteri, editori şi operatori.

Acest lucru nu ar fi posibil fără încrederea şi suportul dumneavoastră, cititorii noştri, cărora, şi prin intermediul acestui articol, vă mulţumim.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri: Ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică din cauza unei viituri: Ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni Traficul feroviar este oprit temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea