Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Zi specială pentru doamnele de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

Cu o zi înainte de Ziua Femeii, doamnele de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia vor avea parte de un spectacol deosebit. Astfel, joi 7 martie 2013, ora 11:00 este programat spectacolul “Armonii în prag de primăvară”.

Evenimentul care precede ziua de 8 martie va fi organizat în colaborare cu Centrul de cultură “Augustin Bena” Alba şi va cuprinde un program de poezii şi cântece dedicate femeii susţinut de grupul literar-artistic al căminului precum şi momente de muzică uşoară, populară şi instrumentală susţinute de cursanţii Centrului Augustin Bena.

De asemenea, în cadrul căminului va fi organizată o expoziţie de obiecte meşteşugăreşti realizate de vârstnicii din Căminul pentru persoane vârstnice şi de clasele externe de meşteşugari ale Centrului Augustin Bena.

De ziua lor, doamnele din cămin vor primi flori oferite de Primăria municipiului Alba Iulia, vârstnicii sărbătorind apoi împreună, ziua dedicată femeii.

Foto: arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea