Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Zi de foc pentru polițiștii din Alba: Aceștia au intervenit la 42 de evenimente, aplicând 129 de amenzi şi constând 15 infracţiuni în ultimele 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 42 de evenimente, au aplicat 129 de amenzi şi au constatat 15 infracţiuni. Acţiunile pentru creşterea siguranţei cetăţenilor vor continua.

Conform IPJ Alba, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 42 evenimente, din care 37 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 15 infracţiuni şi au fost aplicate 129 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 47.025 lei, din care 14 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 și 115 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 6 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Dintre infracțiuni, 3 au fost constatate în flagrant. Totodată, polițiștii au luat măsura reținerii față de două persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea