Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Zgomotul de la birou reduce productivitatea muncii – SONDAJ

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform unui sondaj, 64% dintre angajaţii din birouri consideră zgomotul ambiental le scade productivitatea

Angajaţii sunt deranjaţi de zgomotul de la birou , fapt care le afectează productivitatea muncii.

S-a demonstrat că sunt necesare 23 de minute pentru a anula efectul unei distrageri a atenţiei, în medie. De asemenea, mai mult de jumătate dintre angajaţi susţin că sunt distraşi de mai multe ori pe zi, fapt ce constituie un impact semnificativ asupra productivităţii muncii lor.

„În prezent, ‘munca’ este efectuată oriunde – în birouri cu spaţii deschise, în call center, acasă, chiar şi în cafenele sau alte locaţii similare. Această flexibilitate este minunată pentru business şi oameni, dar vine la pachet cu o provocare: zgomotul. Distragerea provocată de zgomotul ambiental reduce productivitatea şi starea de confort şi, în call center, poate chiar afecta relaţia cu clienţii. Cei ce reuşesc să se izoleze de zgomotul ambiental se pot concentra mai mult şi mai bine pe sarcinile pe care le au de îndeplinit. Acesta este un motiv bine întemeiat pentru care atât de mulţi angajaţi din birouri poartă căşti audio pe urechi atunci când lucrează”, precizează realizatorii sondajului.

Sursa: Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Producătorii, obligați să repare produsele, inclusiv după expirarea garanției. Ce este ”dreptul la reparare”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Producătorii, obligați să repare produsele, inclusiv după expirarea garanției. Ce este ”dreptul la reparare” Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare” pentru consumatori, cu 584 voturi pentru, trei împotrivă și 14 abțineri. Normele clarifică obligațiile producătorilor de a repara bunurile chiar și după expirarea garanției. Producătorul va avea obligația să repare produsul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea