Rămâi conectat

Ştirea zilei

ZERO sancțiuni date de jandarmii din Alba, la PROTESTUL de aseară, împotriva măsurilor anti-COVID

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul serii trecute, între 29 și 30 martie, un grup numeros de protestatari au „mărșăluit” pe străzile Municipiului Alba Iulia, scandându-și nemulțumirile față de noile reguli anti-COVID impuse de Guvern.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba, nici o sancțiune nu a fost dată la această manifestație, iar probele video rezultate de aseară vor fi analizate.

„Invitația” lui Raul Nicolae Rus, zis și Pricu către cetățenii din Alba Iulia, prin care îi îndeamnă la un protest împotriva măsurilor anti-COVID în mijlocul nopți, a început să ajungă la tot mai mulți oameni.

CITEȘTE ȘI: PROTEST anti-COVID în mijlocul nopții, la Alba Iulia. Pricu: „Să scăpăm de botnițe!”

Mai multe persoane s-au strâns astfel pe bulevardul Transilvania din oraș, pentru a-și exprima nemulțumirea față de regulile impuse de Guvern.

„Care sunteți din Alba Iulia și nu mai vreți să stați ghiocei, haideti la PROTEST”, a fost unul dintre îndemnurile sale, pentru cei prezenți în timpul video-ului său.

Este de așteptat ca și protestatarii să se strângă și în această seară, conform oamenilor care au luat parte la acțiunea din seara trecută.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea