Rămâi conectat

Ştirea zilei

ZERO locuri libere la A.T.I în Alba Iulia! 55 de pacienți COVID, dintre care 16 la Terapie Intensivă, internați în spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pacienții infectați cu Covid-19 încep să devină un ,,peisaj” din ce în ce mai des întâlnit în spitalele din județul Alba, dată fiind evoluția constantă a acestei pandemii.

În Alba Iulia, un număr de 55 de de pacienți sunt în prezent internați la spital dintre care, conform informațiilor transmise de către Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, 16 primesc îngrijire la Terapie Intensivă.

Din cei 16 pacienți internați la secția A.T.I , 8 sunt în acest moment intubați, iar ceilalți 8 respiră cu ajutorul măștilor de oxigen.

În ceea ce privește locurile la A.T.I din Alba Iulia, nu mai este nici un loc disponibil dar, potrivit directorului DSP Alba, acestea se pot suplimenta în funcție de evoluția situației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea