Rămâi conectat

Actualitate

Zeci de mii de credincioși la mormântul lui Arsenie Boca de la mânăstirea Prislop

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Numărul credincioșilor care au vizitat mânăstirea Prislop din județul Hunedoara la acest sfârșit de săptămână și în ziua de Rusalii a ajuns se pare la un nou record.

prislop manastirePeste 30.000 de pelerinii au mers să se închine la mormântul părintelui Arsenie Boca, cel care de numele căuruia se leagă această mănăstire.

 După călătorii care durează adesea mai multe ore, credincioșii ajunși în apropierea mânăstirii sunt nevoiți să mai meargă pe jos câțiva kilometri, întrucât accesul autoturismelor și al autocarelor este restricționat în funcție posibilitățile de parcare.

Mănăstirea Prislop este locul unde Arsenie Boca a fost stareț și mai apoi duhovnic. Tot aici a fost îngropat în noiembrie 1989, mormântul său atrăgând săptămânal zeci de mii de pelerini care susțin că rugăciunile rostite aici le aduce liniște și chiar se împlinesc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea