Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Zeci de mesaje de condoleanțe pentru Adrian Bradea, tânărul din Aiud care și-a pierdut viața în accident de mașină: ”Un suflet cald, liniștit și blând a plecat mult prea devreme dintre noi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

adrian bradeaVestea morții lui Adrian Bradea, tânărul din Aiud care și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină, a venit ca un șoc pentru cunoscuți. Numeroase mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare, prin care cei dragi transmit ultimele gânduri.

”Adi”, cum îi spun apropiații, avea doar 18 ani și toată viața înainte. Era elev la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” din Aiud și își luase carnetul de șoferi în urmă cu doar 4 luni de zile, însă nu a apucat să se bucure de permis, căci viata lui s-a frânt mult prea devreme.

Adrian Bradea a murit, marți după-amiaza, după ce,  în timp ce conducea mașina marca Dacia Logan, proprietate a lui B.I., din direcția Aiud către Alba Iulia, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă marca Iveco. În urma impactului, tânărul a decedat, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l salva.

Citiți și FOTO: Accident MORTAL pe DN1, între Aiud și Teiuș – Un tânăr de 18 ani, din Aiud, și-a pierdut viața după o coliziune între un autoturism și un TIR

Mesajele postate pe Facebook îl descriu pe Adrian ca ” un suflet, cald, liniștit și blând, mereu cu zâmbetul pe buze”.

”Un suflet, cald, liniștit și blând, mereu cu zâmbetul pe buze, din păcate a plecat prea repede dintre noi. Odihnește-te în pace, Adi”, este unul dintre mesajele postate.

”Dumnezeu să te ierte, drag prieten. Sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Sper ca Dumnezeu să dea familiei puterea necesară să treacă peste acest eveniment!”

”Multă durere te cuprinde când auzi asemenea lucruri. Nu ai cum să nu fii mișcat, viața uneori e foarte nedreaptă! Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat astăzi, sincere condoleanțe familiei și prietenilor. Dumnezeu să-l odihnească”.

”Dumnezeu să te ierte, prieten drag. Vei rămâne veșnic în amintirile noastre și nu te vom uita niciodată. Am avut o copilărie frumoasă alături de tine, dar din păcate ai plecat prea repede, suflet drag”, scrie un alt apropiat pe rețeaua de socializare Facebook.

”Să-i fie țărâna ușoară!”

”Dumnezeu să-l aibă în pază!”

”Prietenul nostru drag, o să rămâi mereu în sufletele noastre!”

”Păcat de tinerețea lui. Condoleanțe familiei îndurerate!” (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pregătiri pentru petrecerea srilankezilor, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Albaiulienii, invitați să le cunoască tradițiile și obiceiurile Vineri după-masa, pregătirile pentru petrecerea comunității de srilankezi din Alba, dar și din alte orașe din România, sunt în toi, pe malul râului Ampoi, zona unde vor sărbători pentru al treilea an consecutiv anul nou. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea