Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Zeci de antreprenori s-au întâlnit la Alba Iulia în cadrul evenimentului „Antreprenori și Antreprenoriat, Provocare VS Oportunitate”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zeci de antreprenori s-au întâlnit la Alba Iulia în cadrul evenimentului „Antreprenori și Antreprenoriat, Provocare VS Oportunitate”

Primăvara în Alba Iulia a fost vestită și de „Antreprenori și Antreprenoriat, Provocare VS Oportunitate”, eveniment organizat de TAB Research și găzduit de sala de evenimente Mercur Lux din municipiul reședință de județ în data de 1 martie 2024. Aproape 200 de antreprenori din Alba și colțuri ale țării, precum și actanți din mediul public, au răspuns pozitiv invitației organizatorului evenimentului menit să consolideze relația dintre aceștia.

Cuvântul de deschidere al „Antreprenori și Antreprenoriat, Provocare VS Oportunitate” i-a aparținut edilului municipiului Gabriel Codru Pleșa, însoțit de purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia ,Flaviu Buta. Evenimentul a beneficiat de sprijinul partenerilor : Gallendorf Transylvanian Wines, Duolife, Hotel Aura Unirii Alba Iulia, Ziarul Unirea, Restaurant Nova și ab1.ro .

Printre cei ce aleg să continue, indiferent, prin implicare și inovație, dedicare și tel, drumul înspre mâine și un viitor mai bun pentru societate din care, noi toți, facem parte s-a aflat și Mihai Cuc, manager Fabrica de Compost, un concept inedit în județul Alba și nu doar. Prin intermediul discursului său acesta a punctat importanța protecției și revitalizării mediului înconjurător și nu în ultimul rând aceea a atenției pe care este necesar să o acordăm culturilor agricole înspre o alimentației sănătoasă.

Într-un moment de cumpănă al economiei românești oportunitatea accesării de fonduri nerambursabile a fost prezentată celor prezenți de către reprezentanți ai Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru precum Nicolae Mărginean, Ioan Levinschi și Claudiu Gavrilă și completată de expertul în energie regenerabilă Neluțu Dogaru, precum și de Lucian Oprean ,antreprenor si artizan a mai multor proiecte cu semnificativ impact social.

Citește și: Tinerii antreprenori din Alba care operează un magazin de fashion și lucrează ca manechine pentru colecțiile pe care le prezintă

Printre speakerii prezenti au mai fost si : Revista Patronatului Român, centrul de informare pentru afaceri care a fost reprezentată de Adrian Morar și Cezar Armașu, urmați de sociologul albaiulian Alin Tomuș, senatorul Călin Gheorghe Matieș și nu în ultimul rând de antreprenori precum: Bera Dăian Ramona de la Florăria Daly; Cosmin Hațegan din domeniul turismului; Romina Kiss din domeniul sănătății; precum și avocatul Andrei Păcurar care a prezentat informatii juridice pretioase pentru antreprenori și Claudiu Jurcă, practician în insolvență care ne-a explicat diferenta dintre insolventa si faliment ..

Evenimentul „Antreprenori și Antreprenoriat, Provocare VS Oportunitate”, aflat în premieră la Alba Iulia, promite să revină în municipiul reședință de județ și nu numai, cu alte ediții înspre îndeplinirea țelului propus: consolidarea relației în mediul privat și cu mediul public în contextul imperios al impactului social și dezvoltării economice. „”, transmite organizatorul.

„TAB Research va continua demersul de consolidare a relației din mediul antreprenorial și cu mediul public. Este de datoria noastră, a tuturor ,să producem efecte pozitive din punct de vedere pecuniar și cu impact social în comunitatea din care facem parte , prin a ne dezvolta , a crea legaturi , a colabora si nu in ultimul rand , a fi informati .

Unirea forțelor individuale într-un deziderat comun reprezintă o cale imperioasă înspre progres și un habitat mai prietenos în rândul celor ce au curajul să contribuie la ceea ce mulți dintre noi numesc și simt a fi casă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024 Această informare este efectuată de: SC LEM RESORUCES SRL cu sediul în Bucureşti, Str. Mircea Eliade, nr. 14, sector 1, camera1, et.1, ce intenţionează să solicite de la Administraţia Naţională „Apele Române” aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea