Ziarul Unirea

Zece maşini implicate în accident rutier pe DN 1 la Decea

Zece maşini au fost implicate ieri în două accidente rutiere înlănţuite produse pe DN 1, în zona localităţii Decea, comuna Mirăslău. Traficul a fost restricţionat în zonă mai bine de două ore şi jumătate. lPrimul accident s-a produs la ora 8.48 când un tânăr de 26 de ani, din Dej, care conducea o maşină mică, pe direcţia Turda-Aiud, a intrat în depăşirea unui TIR. La revenirea pe banda sa de mers tânărul a acroşat autotrenul şi a fost proiectat pe sensul opus de mers unde s-a izbit de un alt TIR. Pentru scoaterea tânărului din maşina mică a intervenit unitatea de descarcerare a pompierilor aiudeni. Rănitul a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la spitalul Aiud. lLa ora 9.38, în aceeaşi zonă s-a produs un alt accident rutier în care au fost implicate alte şapte maşini. Conducând o autoutilitară pe direcţia Turda-Aiud, un tânăr de 32 de ani, din Cluj, nu a păstrat distanţa faţă de o altă autospecializată care a încetinit în faţa sa, deoarece circulaţia fusese blocată din cauza accidentului produs cu aproape o oră înainte. În consecinţă, cele două autoutilitare s-au ciocnit iar cea din faţă a fost proiectată în coloana de maşini, provocând tamponarea altor cinci autoturisme. Trei persoane au fost preluate de Ambulanţa chemată din nou la faţa locului. Traficul a fost deblocat în jurul orei 11.30, după ce pe DN1 se formaseră cozi kilometrice de maşini.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

ana 8 februarie 2011 at 11:37

d na nicoleta cum era masina care circula pe directia turda aiud mica tirul era mare autoutilitara mijlocie ….si asa mai departe sa stiti ca noi cititori ziarului nu mai suntem in grupa mica suntem nici in ceea mijlocie suntem un pic mai mari ciao

gaspar 8 februarie 2011 at 13:11

🙂

mai demult asa se povesteau filmele:

baiatu a intrat cu pistoul in bar si a vazut-o pe fata. dar a venit baiatu bun si cu o saritura in foarfeca a reusit sa il bata pe baiatu cu pistolul si pe urma a fugit cu fata.

Comentariile sunt oprite