Rămâi conectat

Ştirea zilei

Zăpada de pe drumurile din Alba, reclamată la 112

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Zăpada căzută peste judeţul Alba a fost reclamată la 112 prin aproximativ 29 de apeluri telefonice, din 14 decembrie de la ora 17.00 până a doua zi dimineaţa, 15 decembrie, la ora 8.00. Şoferii prinşi în trafic au reclamat în apelurile la 112 deviate spre poliţie că şoselele erau acoperite cu zăpadă, zăpadă care le-a provocat derapaje. Toate echipajele mobile ale poliţiei rutiere au ieşit în stradă, avertizând şoferii cu maşinile neechipate pentru iarnă asupra condiţiilor dificile de drum şi asupra riscurilor la care se expun.
lÎn jurul orei 17.30, pe DJ 107M, la urcare spre satul Vălişoara, comuna Livezile, o autoutilitară care transporta ţiglă a derapat pe drumul îngheţat şi acoperit cu zăpadă, rămânând blocată parţial în afara carosabilului.
lLa ora 17.05, în aceeaşi zi, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 704, în afara localităţii  Cugir s-a produs un accident rutier. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că O.I., de 61 ani, din Cugir, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe direcţia Cugir – Vinerea, a derapat pe şoseaua acoperită cu zăpadă şi a intrat în coliziune cu un autobuz care venea din sensul opus. În urma accidentului, şoferul maşinii mici cât şi pasagera sa, I.O. de 35 ani, din Cugir, au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Alba.
lTot la Cugir, la ora 19.15, s-a mai produs încă un accident rutier. T.N., de 59 ani din Cugir, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi nemarcat, moment în care a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de T.M., de 21 ani, din aceeaşi localitate. În urma accidentului T.N. a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba. Cercetările continuă.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

După o zi plină, cu momente festive, solemne și de evocare a istoriei, cei care au venit să sărbătorească Ziua de 1 Decembrie la Alba Iulia și-au dorit să se relaxeze cu mult așteptatele artificii.

Citește și: LIVE VIDEO| Spectacol grandios de artificii, de 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia! Mii de oameni s-au strâns pentru a privi show-ul pirotehnic din Cetate

 

Dar în oraşul în care acum 105 de ani a avut loc Unirea Transilvaniei cu România şi formarea României Mari, spectacolul de artificii s-a lăsat așteptat, începând cu mai bine de o oră mai târziu decât era anunțat în programul oficial.

Motivele pentru care artificiile au fost amâmate se pare că au fost întârzierile produse în cadrul spectacolului artistic.

Oamenii adunați în Piața Cetății pentru a admira focul de artificii și-au exprimat nemulțumirea în postări pe rețelele de socializare în care cereau lămuriri privind întârzierea, dar și ora la care avestea vor avea loc.

Spectacolul de artificii a început totuși în jurul orei 21.40, după mai bine de o oră de întârziere, și deși au fost spectaculoase , mulți oameni, în special familiile cu copii au renunțat să mai aștepte și au plecat spre casă.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare