Rămâi conectat

Monden-Clubbing

White Night at the Castle – Ediția a III-a vă așteaptă pe 3 August 2024, de la ora 16:00, la Domeniile Martinutzi!

Bera Larisa

Publicat

în

White Night at the Castle – Ediția a III-a vă așteaptă pe 3 August 2024, de la ora 16:00, la Domeniile Martinutzi!

În 3 august 2024, are loc cea de-a III-a ediție a White Night at the Castle, începând cu orele 16.00 la Domeniile Martinutzi. Organizatorii pregătesc spectacole fascinante și multe surprize.

Citește și: 12-14 iulie 2024 | CarsXCoffee, în Cetatea Alba Carolina: Mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate și delicii culinare, la cea de-a IV-a ediție

„Imaginați-vă o seară magică, unde lumina lunii și strălucirea stelelor transformă castelul într-un tărâm de poveste. Pregătiți-vă pentru o noapte de vis, plină de muzică, dans și spectacole fascinante!

Invitați speciali: Adrian Saguna și Danny the Menace, gata să vă încânte cu mixurile lor electrizante!

Și asta nu e tot! V-am pregătit activități pentru adulți și copii, transport asigurat pe rutele Aiud – Alba Iulia – Domeniile Martinutzi, animatoare profesioniste, un food court cu delicii pentru toate gusturile și multe alte surprize pentru o experiență rafinată!

Biletele sunt disponibile acum pe Entertix.ro! 30 Lei pentru primele 200 de bilete, 70 Lei acces normal și 100 Lei acces VIP!

Nu ratați evenimentul verii! Veniți la Domeniile Martinutzi pe 3 August pentru o noapte de neuitat! Detalii pe www.domeniilemartinutzi.ro. Vă așteptăm!” au transmis organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

MÂINE | Seară de teatru în aer liber, cu Skepsis: ”Doctorul Scrie și Prescrie”, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE | Seară de teatru în aer liber, cu Skepsis: ”Doctorul Scrie și Prescrie”, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia Sâmbătă, 13 iulie 2024, ora 19.30, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Skepsis vă invită la o seară de teatru în aer liber în care Doctorul Scrie și Prescrie! Vă propunem […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea