Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Weekend încărcat pentru Student Sport Alba Iulia: victorie la Under 15, eșec în Liga 3, participare la Interligă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Weekend încărcat pentru Student Sport Alba Iulia: victorie la Under 15, eșec în Liga 3, participare la Interligă

Weekend încărcat pentru Student Sport Alba Iulia, club angrenat în 3 competiții fotbalistice, atât la feminin, cât și la masculin. Echipa de fete Under 15 a învins în deplasare, scor 6-0 (2-0) pe CSM Deva, meci contând pentru etapa a 15-a, golurile fiind marcate de Maria Lavinia Șuteu și Daria Șimandi – duble, Maria Oargă și Geszika Bîrsan – câte o reușită. Student Sport Alba Iulia se clasează pe locul secund în Seria 2, având 19 puncte (6 victorii, o remiză și 4 înfrângeri) în 11 întâlniri, Următorul joc, în deplasare, cu Alma Sibiu (27 aprilie).

A urmat participarea cu micuții fotbaliști, la Interliga găzduită de Stadionul „Cutezătorii” din Aiud, eveniment organizat de Asociația Județeană de Fotbal Alba.

„Ne bucurăm pentru copii, pentru faptul că evoluează și cresc de la meci la meci. Iar cu suportul părinților și al staff-ului le putem fi alături în călătoria lor de-abia începută în acest sport”, a transmis Cătălin Costea.

În Liga 3 rezervată senioarelor, la Filipeștii de Pădure, Prahova Ploiești a învins Student Sport Alba Iulia, scor 6-1, un eșec nescontat, mai ales prin proporțiile scorului. Gruparea din Cetatea Marii Uniri este pe locul al 3-lea după 11 jocuri, având 15 puncte (4 succese, 3 remize și 4 eșecuri), golaveraj 46-25. În 28 aprilie este o nouă evoluție externă, cu Petrolul Ploiești (locul sceund, 24 de puncte).

Evoluția echipei adverse ne-a luat prin surprindere și ne-a obligat să ne reorientăm spre o muncă mai intensă și serioasă. Astfel, după înfrângere, fetele sunt mult mai motivate să se pregătească”, a mai precizat reprezentantul Student Sport Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea