Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Weekend… cu alcool pe șoselele județului! Polițiștii i-au depistat, iar șoferii care au condus băuți, sunt acum cercetați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Beţivii la volan! În fiecare weekend, acţiunile Poliţiei Rutiere pentru stoparea accidentelor de circulaţie cauzate de către conducătorii auto care consumă alcool și se urcă la volan sunt tot mai multe. La fel s-a întâmplat și weekend-ul aceasta.

*Vineri, 1 februarie 2019, în jurul orei 19.15, poliţiştii de siguranţă publică din Zlatna, în timp ce acționau pe raza localităţii Cib, au depistat un bărbat de 57 de ani, din comuna Almașu Mare, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

*În noaptea de 2/3 februarie 2019, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce acţionau pe strada Unirii din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Aiud.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

*Sâmbătă, 2 februarie 2019, în jurul orei 16.45, poliţiştii din Zlatna, în timp ce acţionau pe DN 74, pe raza localității Pătrângeni, au depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Meteș, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea