Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VREMEA până în 9 octombrie, în Transilvania și la munte. Când revin ploile

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremeaAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 26 septembrie – 9 octombrie 2016, în toate regiunile țării.

Potrivit meteorologilor, în Transilvania, în prima săptămână de prognoză temperaturile maxime vor marca o creștere treptată, de la 17 la 24 de grade, în medie, iar vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit pentru începutul lunii octombrie. În a doua săptămână, temperaturile vor scădea și vor ajunge până la 18 grade.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe timpul nopții, temperaturile vor fi de 6 grade, apoi vor crește până în data de 4 octombrie, spre o valoare medie de 12 grade. Până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni se va resimți o răcorire a vremii, media minimelor pe regiune coborând la o valoare de 6 grade.

Probabilitatea pentru apariția ploilor, slabe cantitativ și pe arii restrânse, va fi mai mare în a doua parte a intervalului de prognoză și, cu precădere, pe 4 — 5 octombrie.

La munte, în primele trei zile ale intervalului, vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal în ultima decadă a lunii septembrie. Ulterior, temperatura va fi în creștere, astfel încât, în perioada 30 septembrie — 4 octombrie, maximele diurne se vor situa în jurul valorii de 16 grade, iar minimele nocturne mediate pentru întreagă zona montană va fi de 7 — 8 grade. D

upă 5 octombrie, se estimează o scădere treptată a temperaturii aerului, spre medii ale valorilor maxime de 10 — 11 grade și ale celor minime de aproximativ 4 grade.

Precipitații pe arii restrânse se vor înregistra în primele două zile ale intervalului, iar ulterior probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai mare după dată de 3 octombrie.

sursa: meteoromania.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

3 mai 1975: Nadia Comăneci, o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 ani și jumătate, devenea campioană absolută a Europei și campioană continentală la sărituri, paralele și bârnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

3 mai 1975: Nadia Comăneci, o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 ani și jumătate, devenea campioană absolută a Europei și campioană continentală la sărituri, paralele și bârnă În 3 mai 1975, la Campionatul european (feminin) de gimnastică de la Skien, în Norvegia, Nadia Comăneci, la acea vreme o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea