Rămâi conectat

Actualitate

Vremea până în 17 ianuarie. Când va ninge în judeţul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremeaLocuitorii judeţului Alba exceptându-i pe cei din zonele montane, nu se vor putea bucura de zăpadă în următoarele 7 zile, conform prognozei meteorologice. În majoritatea zilelor, temperatura va fi de aproximativ 6 grade Celsius, iar noaptea va scădea la -3. Primii fulgi de nea din acest an vor cădea, conform meteorologilor, joi, 16 ianuarie.

În Alba Iulia, marţi, 7 ianuarie vremea va fi bună fără şanse de precipitaţii, maxima va fi ziua, 11 grade Celsius şi va scădea noaptea la 0. Conform prognozei meteorologice vremea se va răci abia de sâmbătă, dar iarna nu îşi va intra în drepturi şi temperaturile vor fi cu plus. Albaiulienii se vor putea bucura de zăpadă doar joi, 16 ianuarie când va ninge răzleţ.

Aproximativ aceleaşi temperaturi vor fi întâlnite şi în Sebeş, Aiud şi Blaj. Astăzi vremea va fi bună, fără şanse de precipitaţii, maxima va fi ziua, 11 grade Celsius şi va scădea noaptea la 0. Vremea se va răci treptat conform meteorologilor şi va scădea cu câte un grad până la începutul săptămânii viitoare. Şanse de ninsoare vor fi întâlnite doar joi, 16 ianuarie.

În Transilvania vremea se va răci uşor şi treptat, până în data de 12 ianuarie, în cea mai mare parte a regiunii vor predomina temperaturile maxime pozitive ( cu o medie de 6 grade în 10 ianuarie). Din 13 ianuarie mediile temperaturilor diurne vor fi uşor negative, dar apropiate de mediile climatologice specifice celei de a doua decade a lunii ianuarie. Valorile minime de temperatură vor fi şi ele tot mai coborâte, iar după data de 13 ianuarie nopţile vor fi geroase, cu o medie a temperaturilor minime în jurul a -10 grade.

Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă în perioada 06 ianuarie – 09 ianuarie. Începând cu 10 ianuarie, trecător vor fi precipitaţii slabe, la început sub formă de ploaie, apoi ninsoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea