Vremea în weekend: Temperaturile scad dramatic în weekend și revin ninsorile, începând de vineri noaptea

Vremea în weekend-ul 19-20 ianuarie aduce temperaturi mai scăzute decât în zilele anterioare. ANM anunță lapoviță și ninsori în mai multe regiuni din țară. Meteorologii anunță încălzirea vremii, de săptămâna viitoare.

De sâmbătă, valorile termice încep să scadă treptat până în data de 23 ianuarie, după care se va semnala o ușoară creștere. Maximele pentru weekend vor ajunge până în jurul valorilor de -3/6 grade, respectiv -3/7 grade. Minimele se vor încadra între -9/2 grade sâmbătă și -6/2 grade duminică, conform ANM.

ELIT

În Transilvania se semnalează ninsori în acest weekend. Valorile termice diurne vor avea în medie -1/2 grade Celsius, iar cele nocturne pot coborî până spre -9 grade, mai ales în noaptea de sâmbătă.

În zonele montane se vor înregistra permanent medii ale temperaturii aerului sub pragul de îngheț. Valorile termice diurne vor avea în medie -5 grade, dar după data de 23 ianuarie se va observa o ușoară creștere, astfel că vor ajunge la o medie de -2 grade. Temperaturile minime se vor situa, în medie, între -10 și -5 grade. Se vor semnala și precipitații în general slabe, predominant ninsori.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419