Rămâi conectat

Actualitate

Vremea în weekend: Temperaturile scad dramatic în weekend și revin ninsorile, începând de vineri noaptea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vremea în weekend-ul 19-20 ianuarie aduce temperaturi mai scăzute decât în zilele anterioare. ANM anunță lapoviță și ninsori în mai multe regiuni din țară. Meteorologii anunță încălzirea vremii, de săptămâna viitoare.

De sâmbătă, valorile termice încep să scadă treptat până în data de 23 ianuarie, după care se va semnala o ușoară creștere. Maximele pentru weekend vor ajunge până în jurul valorilor de -3/6 grade, respectiv -3/7 grade. Minimele se vor încadra între -9/2 grade sâmbătă și -6/2 grade duminică, conform ANM.

În Transilvania se semnalează ninsori în acest weekend. Valorile termice diurne vor avea în medie -1/2 grade Celsius, iar cele nocturne pot coborî până spre -9 grade, mai ales în noaptea de sâmbătă.

În zonele montane se vor înregistra permanent medii ale temperaturii aerului sub pragul de îngheț. Valorile termice diurne vor avea în medie -5 grade, dar după data de 23 ianuarie se va observa o ușoară creștere, astfel că vor ajunge la o medie de -2 grade. Temperaturile minime se vor situa, în medie, între -10 și -5 grade. Se vor semnala și precipitații în general slabe, predominant ninsori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea