Rămâi conectat

Actualitate

Vremea în weekend: Temperaturi în creștere, cu maxime de 14 grade duminică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, vremea va fi frumoasă, cu valori termice diurne mai ridicate decât în mod caracteristic acestei date. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 și 11 grade. Cerul va fi variabil în nord și nord-est și mai mult senin în rest.

Vântul va sufla moderat în Dobrogea, Bărăgan și la munte, cu unele intensificări pe creste, dar va fi în general slab în celelalte regiuni. Izolat, în zonele joase, dimineața vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

Mâine, valorile termice, în special cele diurne, vor fi mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei, chiar cu mult în zonele de deal și munte precum și în sudul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade la Miercurea Ciuc și 14 grade la Drobeta. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nord-vestice, însă doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe și polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Izolat, în zonele joase de relief, dimineața vor fi condiții de ceață.

Duminica, valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa între 5 și 14 grade, cu cele mai mari in sud-vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară in vest unde vor fi local si precipitatii predominant sub forma de ploaie si izolat condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Izolat vor fi condiții de ceață.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea