Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Vremea dă bătăi de cap șoferilor. Trafic în condiții de iarnă pe Autostrada A1, între Alba și Sibiu, din cauza ninsorii abundente

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Vremea dă bătăi de cap șoferilor. Trafic în condiții de iarnă pe Autostradă, între Alba și Sibiu, din cauza ninsorii abundente

Circulația se desfășoară în condiții de iarnă, duminică dimineața, pe Autostradă, între Sibiu și Cunța (județul Alba), din cauza ninsorii abundente, potrivit Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române transmite că, duminică dimineața, pe autostrada A1 Sibiu – Deva se circulă în condiții de iarnă, în special pe tronsonul kilometric 238 (Sibiu) – 292 (Cunța, județul Alba), unde ninge abundent. Ninge și între kilometrii 292 (Cunța, județul Alba) și 412 (Holdea, județul Hunedoara), însă zăpada nu s-a depus pe carosabil, iar traficul este redus și se acționează pentru deszăpezire.

Pe autostrada A1 Deva – Nădlac, în zona kilometrului 467 (Buziaș, județul Timiș) carosabilul este parțial acoperit cu zăpadă și se acționează cu material antiderapant. Traficul este redus pe intrarea în țară și moderat către ieșire, potrivit sursei citate.

Pe autostrada A3 București – Ploiești traficul este redus, carosabilul fiind uscat, pe DN1 București – Brașov și DN 1A Brașov – Ploiești, pe raza județelor Prahova și Brașov, valorile de trafic sunt reduse, carosabilul fiind umed.

Pe DN7, în județul Argeș, carosabilul este umed, valorile de trafic fiind reduse, iar pe raza județului Vâlcea, carosabilul este uscat și valorile de trafic reduse.

La ora transmiterii știrii, în județul Sibiu ninge și se acționează cu material antiderapant, valorile de trafic fiind reduse.

Polițiștii le recomandă șoferilor prudenţă la volan, să se asigurare şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, șoferii trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării

Bogdan Ilea

Publicat

în

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării Românii pot trimite sesizări privind conținutul audio/video manipulat digital (deepfake) distribuit online în scopuri malițioase prin intermediul paginii web a Ministerului Digitalizării. Conform unui ordin publicat joi seara în Monitorul Oficial, aceste sesizări vor fi analizate și transmise […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea